Титульну смугу з обезголовленими танцівницями кабаре, яка вийде в середу, 4 листопада, опублікував популярний французький сатиричний журнал Charlie Hebdo.

Читайте Знай в Google News!

Обкладинка отримала назву "Франція завжди буде Францією", що нагадує про смертельний теракт, який стався кілька днів тому в Ніцці.

Перша сторінка являє собою ескіз з трьома обезголовленими танцівницями кабаре.

Як відомо, 29 жовтня, уродженець Тунісу скоїв напад у соборі Нотр-Дам в Ніцці, в результаті чого загинуло три людини, ще кілька вірян отримали поранення.

За словами мера міста Крістіана Естрозі, нападник кричав: "Аллах акбар!". Президент Франції Емманюель Макрон назвав подію терактом.

Того ж дня поліція затримала 47-річного чоловіка за підозрою в спілкуванні з нападаючим на людей з ножем злочинцем за день до теракту. Потім поліцейські затримали 35-річного жителя Ніцци, якого також підозрюють у контактах зі злочинцем. Ще двох осіб віком 25 та 63 років, затримали 31 жовтня. Вони перебували за місцем проживання особи, затриманої в рамках справи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Ніцці біля місцевого храму Нотр-Дам невідомий напав з ножем на людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річний росіянин спробував повторити теракт у Ніцці – юнака застрелила поліція.

Також портал Знай.uа писав, що в австрійській столиці Відні щонайменше загинули 3 людини і ще 15 отримали поранення в результаті кривавих терактів.