Блогер і журналіст Ігор Лєсєв прокоментував вибори президента, які днями пройшли в Сполучених Штатах Америки. За його словами, в США довго не могли сказати, хто ж став новим главою Білого дому, і це серйозно турбувало українських громадян.

Відповідне відео Ігор Лєсєв опублікував на своєму каналі в YouTube.

Блогер звернувся до українців, які так ретельно стежили за президентською "гонкою" Джо Байдена і Дональда Трампа. Він нагадав, що вибори в Україні відбулися 25 жовтня, а громадяни навіть не знають, чи переміг Віталій Кличко у наших виборах.

"Сидять три шила на місцях і погоджують кандидатів. Ніякої прозорості, ніякої підзвітності", - розповів Лєсєв про те, як відбуваються вибори в Україні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Журналіст Ігор Лєсєв розповів про те, як пройшли вибори в Сполучених Штатах, а також, що собою представляють громадяни Америки. За словами Лєсєва, американці - "хлопці не прості, нескінченно нахабні".

"Вони чмирять не всіх, а найслабших", - нескромно відгукнувся про американців Ігор Лєсєв.

Крім того, журналіст розповів і про те, як українці з нетерпінням чекали новини про те, хто ж займе головне крісло Білого дому.

"Ми сидимо, як члени профспілки борделя і чекаємо, хто ж стане нашим сутенером", - додав журналіст Ігор Лєсєв.

Скріншот до відео з каналу Ігоря Лесєва в YouTube
Скріншот до відео з каналу Ігоря Лесєва в YouTube

Також блогер заявив, що є ще одна ілюзія щодо того, що Америка допоможе Україні в протистоянні з Російською Федерацією.

За його словами, Америка може допомогти нашій країні величезними інвестиціями, якісним перезапуском українського виробництва, впровадженням нових технологій. Але все це можливо тільки в тому випадку, коли наша країна є суб'єктом переговорного процесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За його словами, те, хто ж став президентом США, важливо тільки для Франції, Китаю або Росії, так як в цих країнах еліта приймає рішення у себе, а "в нашому борделі, максимум, переклеять шпалери".

Нагадаємо, що блогер Ігор Лєсєв розповів про дивацтва під час проведення місцевих виборів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналіст Ігор Лєсєв розповів про минуле депутата Олександра Юрченка.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Ігор Лєсєв попередив Дениса Шмигаля про погані наслідки введення тотального карантину в Україні.