На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 10 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Якщо випадковості невипадкові, то і звичайності незвичайні. (Надея Ясмінська)

10 листопада

💌 Не рекомендується починати нові справи, укладати великі угоди, здійснювати великі покупки, відправлятися в далекі поїздки. Краще зайнятися самими буденними справами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

🚑 Якщо ви захворіли сьогодні, то хвороба зажадає копіткого лікування.

🍀 Якщо на вас впаде перо птиці - до удачі, виграшу, багатства. Добре, коли у вашому будинку в цей день розпускається квітка, або вам хтось несподівано подарує квітка в горщику - знак радості і щастя. На вас впали листя або гілки з дерев – до неприємностей.

🛏 Конкретні сни - віщі. Чим яскравіше сон, тим швидше він реалізується в реальності. Якщо ви бачите уві сні близьких людей, значить, з ними щось трапиться.

🍽 Корисні: молоко, морква, гриби, сир, мед, каші. Не рекомендується тваринна їжа.

👗 👠 Сприятливі білий, жовтий і рожевий кольори. Уникайте чорних, синіх і коричневих тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.