В одній з військових частин під Воронежем сталося вбивство трьох осіб військовослужбовцям. Засоби масової інформації повідомляють, що інцидент виник на військовому аеродромі Балтімор.

Солдат-строковик, 20-річний рядовий Антон Макаров зарубав офіцера сокирою і після того, як заволодів табельною зброєю, застрелив двох товаришів по службі, після чого втік. Про це повідомляє видання BBC.

Читайте Знай в Google News!

Хлопця вже затримали. Виходячи із заяви прес-служби Західного військового округу, напад стався близько п'ятої години ранку. Один товариш по службі був поранений.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після скоєного вбивства молодий чоловік у формі викрав автомобіль поблизу селища Землянський, тому на прилеглих дорогах були виставлені пости. Макаров був заблокований на дорозі і згодом затриманий. 20-річний хлопець тримав шлях до сім'ї в Орловську область, де проживає його бабуся і дідусь, які виховували його після розлучення батьків.

Основною версією події розглядають нервовий зрив, адже Макаров, під загрозою пістолета, скаржився водії "ГАЗелі", поки той мав везти його на вулицю 9-го січня у Воронежі, на те, що його ображали у військовій частині і йому все набридло.

Знайомі хлопця відзначають його агресивність, конфліктність і запальність, але додали, що першим він "не ліз". За словами його бабусі, до нього "приставали" товариші по службі і відбирали їжу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, теракт у синагозі Відня: поліція зачистила місто, десятки поранених, нападник у бігах. В австрійській столиці, в місті Відень щонайменше загинули 3 людини і ще 15 отримали поранення в результаті кривавих терактів.

Як повідомляв "Знай.ua", 16-річний росіянин спробував повторити теракт у Ніцці - юнака застрелила поліція.

Знай.ua писав, в США копи застрелили темношкірого і знову запустили масові протести - кадри погромів і грабежів.