Кернес Шредінгера: поліція завела справу про зникнення мера Харкова

Національна поліція в Харківській області повідомляє про те, що було відкрито справу за фактом зникнення 61-річного мера Кернеса. Із заявою звернувся активіст, який повідомив про відсутність зв'язку і даних про місцеперебування Геннадія Адольфовича.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Юрій Атаманюк розповів про локдаун і налякав українців: "Найгірша ситуація у нас"

Економіст Юрій Атаманюк розповів про карантин, який ввели в Україні ще в березні, коли коронавірус тільки почав захоплювати нашу країну. Також він розповів українцям про те, чи буде локдаун, про який так часто говорять останнім часом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Юрій Атаманюк, скріншот з відео
Юрій Атаманюк, скріншот з відео

У лікарню не покладуть, не прооперують: Ляшко оголосив новий порядок в Україні

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що Україна перейшла на другий етап реагування на коронавірус. За словами глави санітарно-епідеміологічної служби, в нашій країні продовжують збільшувати кількість ліжок для хворих COVID-19.

Віктор Ляшко, фото Інтерфакс-Україна
Віктор Ляшко, фото Інтерфакс-Україна

Могилевська накинулася на друга Зеленського з "Квартал 95": "Протизаконні"

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників милим фото, на якому позує зі своїм другом – коміком Юрієм Ткачем.

Наталія Могилевська, фото - https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, фото - https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

"Холостячка" Мішина повернулася у "Танці з зірками" і нарвалася на прокляття і побажання смерті

Нещодавно в ефірі телеканалу СТБ відбулася прем'єра нового шоу "Холостячка". І якщо в " Холостяку "за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в" Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки.

Ксенія Мішина, фото - https://www.instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, фото - https://www.instagram.com/misha.k.ua/

Солдат зарубав офіцера і розстріляв співслуживців по службі, які до нього "приставали", і поїхав до бабусі

В одній з військових частин під Воронежем сталося вбивство трьох осіб військовослужбовцям. Засоби масової інформації повідомляють, що інцидент виник на військовому аеродромі Балтімор.

Війна в Нагірному Карабаху закінчилася 30 років потому: Вірменія капітулювала перед Азербайджаном

У вірменській столиці, в місті Єреван у ніч з 9 на 10 листопада відбувалися тривожні події. Відомо, що протестувальники біля будівлі уряду побили спікера парламенту Вірменії Арарата Мірзояна. А перед цим демонстранти зупинили машину, в якій знаходився Мірзоян, і силою витягли його з салону.

Протести в Єревані, фото: Telegram-канал " Бакинський народ"
Протести в Єревані, фото: Telegram-канал " Бакинський народ"