У вівторок, 10 листопада, в Одесі на проспекті Небесної сотні автомобіль влетів у людей на зупинці. Постраждали мінімум чотири людини.

Очевидці повідомляють, що машина врізалася в зупинку громадського транспорту на великій швидкості. Це сталося в районі "Сітіцентру", де стояли люди. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Читайте Знай в Google News!

Зіткнення сталося на швидкості приблизно 90-120 кілометрів на годину. Однією з постраждалих виявилася 17-річна дівчина. У неї відкритий перелом ноги.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Головне управління Національної поліції заявляє, що повідомлення про аварію з автомобілем марки Toyota надійшло о 18: 30. Постраждалі забрала швидка допомога. Сам проспект Небесної Сотні, де і сталося ДТП, довелося перекрити, тому патрульні особисто регулюють рух і перенаправляють транспорт на інші вулиці.

Водій же, за попередніми даними, був тверезий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві водій знепритомнів і протаранив пішоходів на Майдані: люди загинули на місці.

Як повідомляв "Знай.ua", моторошна ДТП на острівці безпеки в Харкові: лікарі розповіли про стан пацієнтів. Як повідомили в прес-службі Харківської міської ради, жінка як і раніше знаходиться в комі, у хлопчика-серйозно травмований скелет.

Знай.ua писав, вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили - сюжет крутіший за голлівудські фільми.