Астролог Павло Глоба дав передбачення на середу, 11 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо дає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести середу, 11 листопада.

Про це астролог написав на своїй сторінці в Instagram.

Цитатою дня Глоба вибрав слова Френсіс Бекон:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Милосердя не буває надмірним".

11 листопада

💌 Справи дня. Щедрість і великодушність, милосердя і благодійність - ось благі справи цього дня. Сприятливі будь матеріальні справи, що поліпшують добробут.

🚑 Хвороба цього дня оманлива, висока ймовірність неправильно поставленого діагнозу.

🍀 Прикмети. Вийшовши з будинку, зустріли людину з повними сумками - знак швидкого поліпшення вашого добробуту. Якщо вранці у вас щось втрачається - знак того, що ви щось пропустіть в цей день. Випадають з рук гроші або їх забирає вітер - до нещастя і печалі.

🛏 Сни. Добре побачити багато снів. Мандрівка або зміна будинку - до початку нової справи. Побачити гори - до удачі. Митися - до пліток, обману. Бачити тварин - до хвороби.

🍽 Корисно. Сьогодні можна їсти все, що хочеться, їжа повинна бути різноманітною і багатою. Особливо корисний сир з фруктами і пряжене молоко.

👗👠 Сприятливі кольори: золотисті, білі та червоні. Уникайте чорних, синіх і бузкових тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку