31-річний Роман Бондаренко загинув після того, як був доставлений в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги після побиття.

Він поступив в медустанову з великим набряком мозку, субдуральними гематомами, саднами, забоями і закритою черепно-мозковою травмою. Про це повідомляє видання Tut.by

Читайте Знай в Google News!

Роман вимагав операції, яка згодом тривала кілька годин. Лікарі оперували його, поки він весь час був без свідомості. Його мама їздила до нього в лікарню, де лікарі не давали оптимістичних прогнозів. Шанс вижити був один з тисячі.

"Мама вранці їздила в лікарню до Романа. Стан дуже важкий, лікарі сказали, що шанс вижити один з тисячі. Потрібна додаткова операція, але в цьому стані брат її не переживе, потрібно чекати, поки піде на поправку. Мамі дозволили побачити Романа, ненадовго пустили в реанімацію, він у комі. Підключений до різних апаратів, весь в пов'язках і синцях", — розповіла його сестра Ольга.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Згодом йому стало гірше, температура піднялася до 40 градусів. В цей же час хтось прибув до лікарні і вилучив його особисті речі. Все сталося через те, що Роман був одним з тих, хто вийшов запитати, що відбувається, коли невідомі люди в цивільній формі і масках приїхали на Мінську "Площу змін" і стали знімати біло-червоно-білі стрічки.

В результаті людина в масці схопив його і відкинув до гірці на майданчику, через що хлопець сильно вдарився головою. Роман був "професійно затриманий", за словами сусідів, і вивезений на мікроавтобусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новинка від Лукашенка: Білоруський диктатор пригнав собі на захист кулемети.

Як повідомляв "Знай.ua", другий Чорнобиль? Під носом у Лукашенка сталося екологічне лихо.

Знай.ua писав, "Міс Білорусь" на акції протесту в Мінську загребли в автозак: ОМОН не перебирав красиві, або розумні.