Швейцарська поліція проводить спецоперацію після стрілянини в місті Біль.

Читайте Знай в Google News!

У четвер, 12 листопада невідомий відкрив стрілянину у швейцарському місті Біль. Про це повідомляє Blick з посиланням на очевидців.

Про інцидент наразі відомо небагато. Стрілянина відбулася близько 18 години за місцевим часом.

Повідомляється, що поліція оточила місце події, правоохоронці проводять спецоперацію. Мотиви злочинця невідомі, ніяких подробиць поліцейські не повідомляють.

За словами очевидців, прозвучало п'ять пострілів, в результаті стрілянини двоє людей отримали поранення — їх очевидці бачили лежачими на землі.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Відомо також, що на місці подій працюють екстрені служби.

Варто зазначити, що на початку листопада у Швейцарії заарештували двох підозрюваних у причетності до теракту у Відні, який стався 2 листопада.

Терористи напали на синагогу, ресторан, а також єврейський центр, де без жодного докору сумління відкрили потужний вогонь. В результаті збройного нападу загинули як мінімум чотири людини, ще 22 постраждали. Силовикам вдалося застрелити одного з нападників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, убитий терорист, який влаштував стрілянину у Відні, мав ісламську віру

Як повідомляв портал Знай.ua, 2 листопада в центрі Відня стався збройний напад.

Також Знай.ua писав,у Ніцці біля місцевого храму Нотр-Дам невідомий напав з ножем на людей.