В Україні вже почалося медичне "сортування" людей: лікар розповів, чого чекати далі

В Україні вже почалося медичне "сортування" людей, при якому не госпіталізують хворих на covid-19 із середнім ступенем тяжкості. Лікарні госпіталізують лише дуже важких коронавірусних хворих.

У лікарні, фото Getty Images
У лікарні, фото Getty Images

Зеленський з VIP-палати сам порушив свою обіцянку

На самому початку карантину 26 березня президент Зеленський заявляв, що в Україні не буде ніяких VIP-палат. Проте вже через пів року, коли самому главі держави знадобилася допомога і він захворів на коронавірус, його для лікування помістили саме в таку ексклюзивну палату.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

Геращенко заявила, що Зеленський захворів не просто так, справа у безвізі: "Влаштував істерику і зник"

Депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко обурена повідомленням ОП про те, що Володимир Зеленський не допустив втрати Україною безвізового режиму з ЄС.
Загроза призупинення чи скасування безвізу нікуди не зникла, адже Україна порушила ключові умови безвізового режиму. За словами Геращенко, президент влаштував істерику на ТБ та зник.

Ірина Геращенко, фото: кадр з відео
Ірина Геращенко, фото: кадр з відео

Ілон Маск 4 рази тестувався на covid-19, але зрозуміліше не стало

Генеральний директор SpaceX, підприємець і винахідник Ілон Маск здав 4 швидких тести на коронавірус і отримав різні результати: два були позитивними, два негативними.

Ілон Маск, фото: Getty Images
Ілон Маск, фото: Getty Images

Водіям приготуватися до нових штрафів? Українців планують зобов'язати "перевзувати" машини

До патрульної поліції України надійшла пропозиція винести на законний рівень обов'язкову сезонну зміну гуми. Таким чином хочуть знизити кількість ДТП на дорогах.

Водії, скріншот: YouTube
Водії, скріншот: YouTube

Ресторан перетворився на храм, а хостел - на монастир: як бізнесмен вирішив "переграти" Зеленського

Бізнесмен з Тернополя Тарас Ковальчук на паперах перетворив свій ресторан в храм, а хостел в монастир. І тепер правила карантину вихідного дня для нього не діють і вони не порушують Конституцію.

Бізнесмени Тернополя, фото: Соцмережі
Бізнесмени Тернополя, фото: Соцмережі