У суботу, 14 листопада, по всій території України погода буде переважно холодною і сухою. При цьому жителі північних областей зможуть насолодитися першим снігом.

Так, відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що на більшості територій України буде без опадів.

"Антициклон ще махатиме лапами і відганятиме опади. І лише по Півночі України атмосферний фронт черкне невеликим дощем і подекуди навіть мокрим снігом", - зазначила Діденко.

Температура повітря в деяких регіонах досягне +7 +9 градусів. Найтепліше буде на Заході, а найхолодніше – на Півночі. Там температура повітря опуститься до +1 +3 градусів.

У Києві в суботу можливий дощ або мокрий сніг. Повітря в столиці прогріється до +4 +6 градусів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

14 листопада вшановується пам'ять безсрібників і чудотворців Косми і Даміана Асійських. Цей день вважався початком зими і перших морозів. Якщо на Кузьму дороги розвезе брудом, не варто чекати морозу до самого грудня. А якщо в цей день випаде сніг, то майбутня весна буде з великим розливом.

погода на 14 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.