У п'ятницю, 13 листопада ЗМІ повідомляють про захоплення заручників в Канаді.

Читайте Знай в Google News!

Десятки людей захоплені в заручники в офісі ігрової компанії Ubisoft в Монреалі, Канада. Про це повідомляє Daily Mail. За даними видання, поліція проводить спецоперацію.

Інформація про надзвичайну подію різниться. За одними даними, невідомі увірвалися в офіс компанії. Інші повідомляють, що захоплення сталося в сусідньому будинку.

Так, The Postmillennial повідомляє, що озброєні люди проникли в будівлю офісу Ubisoft Montreal, розташованого на бульварі Сен-Лоран у Монреалі, і утримують співробітників компанії.

Частина працівників офісу сховалися на даху будівлі. Люди самостійно забарикадували всі входи.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Так, один з працівників захопленого офісу Ерік Поуп повідомив у своєму Twitter, що частина заручників виявилася на даху будівлі.
"Це безумство! Ось моя команда на даху", - написав чоловік і опублікував знімок з місця події.

За інформацією канадського радіо, спецоперація йде в будівлі поряд з офісом Ubisoft. Повідомляють про збройне пограбування.

Наразі невідомо, які саме вимоги висунули зловмисники та точне число заручників. Про постраждалих також не повідомляється.

Вулиця перекрита для руху транспорту. Силовики попередили про проведення спецоперації в районі.

Тим часом деякі співробітники Ubisoft, своєю чергою повідомили у Twitter, що їх уже евакуювали та відправили додому, але частина їхніх колег як і раніше знаходиться всередині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Швейцарії невідомі відкрили стрілянину

Як повідомляв портал Знай.ua, 2 листопада в центрі Відня стався збройний напад.

Також Знай.ua писав, у Ніцці біля місцевого храму Нотр-Дам невідомий напав з ножем на людей.