У неділю, 15 листопада, по всій території України погода буде переважно сухою, однак різке похолодання поступово насувається. Жителі північних областей зможуть насолодитися першим снігом.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"В Україні холоднішає. Зараз місцями в східних областях, на Полтавщині, Дніпрі з районами, на Сумщині та на Запоріжжі температура повітря опустилась нижче нуля. У Біловодську, що на Луганщині, та в Ізюмі, що на Харківщині, вже стовпчики термометрів сповзли до -3,5 градусів! А це ж іще не ніч. Так що міняйте швиденько ґуму на колесах!", - йдеться у повідомленні.

Температура повітря в деяких регіонах досягне -3,5 градусів. Найтепліше буде на Заході, а найхолодніше – на Півночі. Там температура повітря опуститься до +1 +3 градусів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Києві в суботу можливий дощ або мокрий сніг. Повітря в столиці прогріється до +4 +6 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.