Про карантин вихідного дня, мабуть, не говорять лише ліниві.
Для оцінки будь-якого рішення влади потрібно дивитися ширше на проблему.

Про це написав український блогер Кім Ахеджаков на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами блогера, потрібно зрозуміти, яка мета даного рішення, план дій, аналіз ризиків, критерії оцінки успішності/ не успішності проекту, контрольні точки, відповідальні особи.

"І ось вже, якщо з цієї точки зору подивитися на карантин вихідного дня то розумієш, що люди приймають рішення в зеленій владі махрові шахраї і клінічні ідіоти, які не можуть зробити елементарний аналіз і прийняти правильне комплексне рішення", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Глибокий" аналіз блогера демонструє, що правильно і логічно вони можуть робити 2 речі.

"Перше - пиляти бюджет-мета-спізд # # ь грошей, план-прогнати гроші через фонд боротьби з ковідом без тендерів на свої фірми, відповідальні особи-глава Укравтодору, прем'єр міністр, аналіз ризиків - свої прокурор і глава СБУ все порішають, критерії оцінки - гроші на особистих рахунках Зеленського, Єрмака, Коломойського.... Ну і друга - зливати інтереси України - тут теж все за алгоритмом, тільки вони не самі прописують, а їм все з Москви спускають. І потрібно визнати-це вони роблять якісно і результативно. А все інше.... Та плювати вони хотіли на все інше-головне, щоб Путін не злився та Сарік пости злі не писав!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин вихідного дня скасують? Петиція українців набрала потрібну кількість голосів.

Як повідомляв Знай. ua, поки українці терплять "вихідний карантин", Зеленський пише подкаст з Феофанії: "До чого тут Україна?"

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.