В анексованому Криму чоловіка засудили до напівроку виправних робіт, малолітню доньку якого зґвалтували і вбили, поки він спав на рибалці.

Читайте Знай в Google News!

Жахлива трагедія трапилась 31 травня 2020 року. Мешканка селища Леніне повідомила про зникнення її внучки, яка вдень з батьком і його друзями вирушила на риболовлю. Встановлено, що в день трагедії п'яний батько відпустив дівчинку зі знайомим, який зголосився проводити її до будинку. Після чого по дорозі він зґвалтував її, а потім зіштовхнув у воду.

У її вбивстві звинуватили раніше судимого друга батька дівчинки, щодо якого, як уточнюється, розслідування триває.

Риболовля / скріншот з відео
Риболовля / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Докази визнані судом достатніми для винесення обвинувального вироку щодо жителя селища Леніне. Він визнаний винним у залишенні дитини в небезпеці (ст.125 КК РФ)", - йдеться в повідомленні.

У Слідчому комітеті додали, що батько дитини свою провину повністю визнав.

"Він засуджений до шести місяців виправних робіт і утримання із заробітної плати 10% в дохід держави. Вирок суду в законну силу поки не вступив", - додали в повідомленні.

У Криму затриманий 39-річний місцевий житель, який підозрюється в згвалтуванні і вбивстві шестирічної дівчинки. Про це повідомили в управлінні регіонального Слідчого комітету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна жінка була всіяна синцями, ніхто не розумів чому: правду розкрило УЗД.

Як повідомляв "Знай.ua", 11-річна дівчинка завагітніла від співмешканця мами, тривогу забили сторонні люди.

Знай.ua писав, школяр місяцями ґвалтував молодшу сестру, а батьки не помічали, поки дівчинка не завагітніла.