За прогнозами вчених, листопад 2020 стане місяцем аномальної магнітної активності. Найсильніша з магнітних бур затягнеться на кілька днів. Вчені повідомляють, що буря триватиме шість днів. І це при тому, що планета ще не встигла прийти в себе після магнітної бурі в жовтні.

Листопад 2020 року також буде супроводжуватися проявами сонячної активності. Весь місяць "погода" на сонці буде змінюватися, і ці зміни будуть відрізнятися за своєю силою і тривалості.

Особливо важкою буде друга половина листопада-на неї припаде найсильніша магнітна буря, яка за прогнозами досягне рівня G2. Вона очікується 21 листопада.

Невеликі магнітні сплески можливі 1, 7, 16, 23, 24, 25 листопада.Серйозна магнітна буря в листопаді 2020 очікується в період з 17 по 22 число, а її пік припаде на 21 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, простий народний рецепт від високого тиску і головного болю, вода, сіль і марля.

Як повідомляв Знай.иа, сильна магнітна буря наближається до землі, дні найпотужнішого геошторму і поради медиків.