Британська королева Єлизавета II піде до кінця, і не планує найближчим часом поступатися престолом синові. У цьому впевнений письменник і історик Роберт Лейсі, який нещодавно випустив книгу Battle of Brothers, в якій розповів про відносини між принцами Вільямом і Гаррі.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією видання Dailymail, в 2022 році піддані Британії отримають додатковий вихідний у зв'язку зі святкуванням "платинового" ювілею королеви.

Принц Чарльз, фото: GettyImages
Принц Чарльз, фото: GettyImages

Країна вже почала підготовку до масштабних святкувань, приурочених до 70-ї річниці вступу Єлизавети II на престол. Про це пишуть британські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Єлизавета II, фото: gettyimages
Єлизавета II, фото: gettyimages

"Ювілей королеви виразно показує, що монарх готова йти до кінця. Але до неї відчувають таку довіру і повагу, що, заглядаючи в майбутнє, чи можемо ми сказати, що принц Чарльз і королева Камілла зможуть це повторити? Або нехай краще це будуть Вільям і Кейт, які вже придбали величезну популярність? Я не думаю, що Чарльз добровільно відмовиться від долі, на яку так довго чекав", — поділився Лейсі.

Також варто нагадати, що королева Британії Єлизавета II вперше вийшла в люди після проголошення карантину в масці. Вшанування Могили Невідомого солдата змусило королеву показатися світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єлизавета II вперше натягнула на себе це: такого в історії ще не було.

Як повідомляв Знай.uа, Маркл і Міддлтон пережили загальну травму: булінг в школі знайомий королівським дружинам не з чуток.

Знай.uа писав, Меган Маркл різко перейшла на бік добра, після загибелі колеги: "Мені сумно...".