Американець поділився кумедним відео, в якому він зовсім не думає про своє травлення, проте демонструє "суперсилу", яку дав йому COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британське видання The Independent.

Відомо, що коронавірус у кожної людини перетікає напрочуд індивідуально. Великий відсоток людей відчуває лише легку слабкість і повну втрату смаку і запаху. Саме до таких людей належить американець з “суперздібностями”. Він отримав позитивний результат тестування, проте відчуває себе надзвичайно бадьорим. Проте у хлопця зникли всі смаки і запахи, щоб довести своїм друзям, що він не блефує, американець записав відео, на якому він їсть дуже дивні продукти.

Цибуля, скріншот: YouTube
Цибуля, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Розпочав свою трапезу хлопець з того, що він почистив фіолетову цибулину і відкусив велику частину. Стверджує, що все абсолютно нормально, він не відчуває нічого. Другим “етапом” став лимонний сік - чоловік просто випив його і зовсім не скривився. На десерт чоловік відкрив баночку часникової пасти - поклав цілу ложку цієї страви собі до рота і - нічого. Все смакувало американцю однаково ніяк. Схоже, всі можуть повторити такий експеримент, проте наша редакція не рекомендує куштувати саме такий набір продуктів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар і вчений Олександр Карабіненко розповів, кому дійсно протипоказані медичні маски.

Також Знай.ua писав, що львівський лікар розвіяв міфи про COVID-19: "Контакт повинен бути не менше…"