Трагічна подія сколихнула всю Росію. Там зек поглумився над 11-річною дівчинкою і вбив бідолашну.

Про це повідомляє телеграм-канал LIFE SHOT.

Читайте Знай в Google News!

Все сталося в місті Азбест Свердловської області. 11-річну Поліну розшукували протягом трьох днів. 12 листопада вона пішла гуляти і пропала. Сьогодні оперативникам вдалося затримати 40-річного місцевого жителя, який зізнався у вбивстві дівчинки.

Дівчинка, фото: Телеграм / LIFE SHOT
Дівчинка, фото: Телеграм / LIFE SHOT

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як стало відомо слідству, чоловік познайомився з Поліною на вулиці в день її зникнення. Розговорився і запросив до себе. Дівчинка погодилася, і вже в своїй квартирі він поглумився над дитиною, а потім задушив.

Пізно ввечері вбивця виніс тіло на пустир поруч зі своїм будинком і сховав під гілками. Раніше він був судимий за статтями "грабіж", "незаконний обіг наркотичних речовин", "Крадіжка", "вбивство"і " розбій".

В цілому чоловік провів у в'язницях дев'ятнадцять років. З місць позбавлення волі звільнився лише на початку цього року і працював в Азбесті ритуальником. Очевидно, як гласить відома приказка: "Горбатого лише могила виправить".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у 6-річного янгола відібрали життя, поки п'яний тато спав на риболовлі: зґвалтував і зіштовхнув у воду.

Як повідомляв "Знай.ua", 11-річна дівчинка завагітніла від співмешканця мами, тривогу забили сторонні люди.

Знай.ua писав, школяр місяцями ґвалтував молодшу сестру, а батьки не помічали, поки дівчинка не завагітніла.