Україна перша у світі завершила випробування вакцини від Covid-19

В Україні завершили клінічні випробування препарату "Біовен" від Covid-19. Це імуноглобулін – засіб на основі плазми людей, які перехворіли на коронавірус.

"Біовен" вчетверо – з 23,6% до 6,25% скорочує летальність при критичному перебігу Covid-19, а також скорочує середній час до настання поліпшення з 9 до 5 днів.

Лікар, фото: Інформатор
Лікар, фото: Інформатор

Податок на машини і повернення масових перевірок: що готують українцям цієї зими

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Українцям готують свіжу порцію податкових змін. Доопрацьований законопроєкт з правками до Податкового кодексу, який покликаний привнести в життя бізнесу і пересічних українців багато нового, висунули на голосування до Верховної Ради.

Українці платять податки, скрін з відео
Українці платять податки, скрін з відео

Помер Роман Віктюк, людина-сюрприз без віку і рамок: найкращі спектаклі скандального режисера

У вівторок, 17 листопада пішов у засвіти відомий український театральний режисер, педагог Роман Віктюк.

На рахунку режисера понад 250 вистав. Попри те Романа Віктюка називали режисером без віку. Адже, не зважаючи навіть на свої поважні роки він залишався яскравим, нестандартним. Там, де він з'являвся — в театрі, на телеекрані чи в ефірі — завжди відчувався потужний енергетичний вплив, лунали сенсаційні заяви та парадоксальні міркування.

Роман Віктюк, фото з вільних джерел
Роман Віктюк, фото з вільних джерел

Україна відзначилася копійчаними штрафами за неносіння масок у порівнянні з іншими країнами

В Україні штрафуватимуть за відсутність маски в громадських місцях і транспорті. Розмір штрафу складе 170-255 гривень, в середньому це 6,3 євро, що небагато в порівнянні з іншими країнами.

скріншот, Слово і Діло

Обличчя в масці, а попа дихає: хлопці в стрингах влаштували голий марафон у Києві

Молоді люди в Києві напівголими пробігли по підземці. Раніше в Києві вже помічали групу оголених хлопців, що біжать в невідомому напрямку. Зараз "голий" забіг повторився.

хлопці в стрингах влаштували голий марафон у Києві
хлопці в стрингах влаштували голий марафон у Києві