Дмитро Разумков заявив, що він якоюсь мірою вже президент.

Читайте Знай в Google News!

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков сказав, чи бачить він себе можливим президентом України після завершення каденції Володимира Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю Welt.

Відповідаючи на запитання журналіста видання, Разумков зазначив, що його вже не раз запитували, чи не мріє він про вищу посаду, ніж та, яку займає. Спікер ВР підкреслив, що його робота "не мріяти, а виконувати актуальні завдання", які стоять перед Україною.

Журналіст констатував, що Зеленський до обрання президентом "був шоуменом і потрапив випадково в політику", водночас як Разумков в політиці вже довше і його "називають можливим послідовником президента".

"До наступних виборів чекає ще довгий шлях. Перед Україною стоять великі проблеми. Тепер нам потрібно зосередитися на їхньому вирішенні, а не на політичних амбіціях. Українською мовою моя посада - голова парламенту, німецькою - президент парламенту. Так що, принаймні певною мірою, я вже президент", - заявив Разумков.

Дмитро Разумков, фото: korrespondent.net
Дмитро Разумков, фото: korrespondent.net

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Разумков підхопив вірус і відправився на самоізоляцію

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков привітав Америку з виборами

Також Знай.ua писав, Разумков не зміг відповісти, чи покарають Яременка