У четвер, 19 листопада, по всій Україні прогнозується різна погода в залежності від регіону. Так, у західних та північних областях очікуються штормові вітри. Проте жителі Сходу країни зустрінуть зимові морози.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що синоптичну ситуацію в Україні 19 листопада визначатиме антициклон Thodo. А це означає, що істотних опадів не передбачається.

З Півночі Європи і північного заходу йде інша повітряна маса. В результаті на Заході і Півдні можливі сильні вітри, навіть штормові. Дутиме також у Криму на Приазов'ї.

Температура повітря в більшості областей вдень складе близько 0 +5 градусів, вночі до -5 градусів. Однак у східних областях буде значно холодніше – до -5 градусів вдень і -7 -13 градусів вночі. Зате на Заході – +5 +10 градусів вдень і -1 +3 градуси вночі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діденко попереджає, що на дорогах буде слизько, місцями ожеледиця.

У Києві в четвер очікують суху і вітряну погоду. Вночі температура повітря знизиться до 0 -2 градусів, а вдень буде близько +2 +3 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

19 листопада вшановується пам'ять святителя Павла і Варлаама Хутинського. Сніг у цей день обіцяє сніжну зиму. У першій третині листопада, близько Михайлова дня (21 листопада), нерідко буває повернення тепла: задощить, затуманить, і підуть відлиги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.