Павло Глоба розповів, як потрібно провести четвер, 19 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо дає своїм підписникам різні поради та підказки.

Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести четвер, 19 листопада. Про це астролог написав на своїй сторінці в Instagram.

Цитатою дня Глоба вибрав слова Овідія:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хороброму вся Земля - батьківщина".

фото зі сторінки Павла Глоби
фото зі сторінки Павла Глоби

Павло Глоба дав загальну характеристику дню, зазначивши, що 19 листопада варто бути активними і завзятими у досягненні мети.

Також астролог розповів про основні прикмети та таємні знаки, які слід зауважувати, адже вони попереджають про небезпеку.

Крім того, Глоба назвав корисні продукти, які слід вживати 19 листопада. І, звичайно ж, порадив найкращі кольори вбрання для цього дня осені.

19 листопада

💌 День пов'язаний з активністю, рухом, хоробрістю і завзяттям в досягненні мети. Не можна уникати відповідальності. Слід боротися за правду і справедливість. Корисними будуть заняття фізкультурою.

🚑 Хвороба Якщо ви захворіли сьогодні, то хвороба може затягнутися.

🍀 Прикмети. Знайти металеві предмети - знак того, що скоро всі ваші вороги будуть переможені. Розбилася посуд - знак випробувань. Потрапити під дощ - до викриття ваших таємниць.

🛏 Сни. Добре бачити активні сни. Стригтися уві сні - до позбавлення від всього зайвого. Трава або будь-яка зелень - до печалі, обману. Вода - до пліток. Бачити себе голим - знак небезпеки.

🍽 Корисно: цибуля, часник, перець, соки. Не рекомендується тваринна їжа і спиртні напої.

👗👠 Сприятливі кольори: червоні та рожеві тони. Відмовтеся від зеленого і всіх отруйних кольорів.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку