У п'ятницю, 20 листопада, по всій Україні погода очікується холодною і не надто привітною. Це зумовить атмосферний фронт північного циклону, який накриє країну.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що циклон ускладнить ситуацію на дорогах України, а також принесе разом з собою дощ і сніг. Там, де буде мороз або нуль на термометрі – буде ожеледиця.

"Ці опади, правда, будуть не скрізь. Найбільша ймовірність дощу і снігу на Півночі, Заході, місцями в Центрі, крім Дніпра з районами. На Сході і на Півдні буде переважно сухо, лише в Криму і Приазов'ї вологість подекуди збільшиться", - уточнила Діденко.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Температура повітря вночі опуститься до -4 градусів, у східних областях місцями до -6 -8 градусів, вдень в Україні прогнозується близько 0 +5 градусів, на Сході подекуди 0 -2 градуси.

Найтепліше буде в Криму, там повітря прогріється до +5 +7 градусів. Найхолодніше – на Луганщині, там температура повітря опуститься до 0 -2 градусів.

У Києві в п'ятницю можливий дощ і сніг, на дорогах ожеледиця і погана видимість. Температура повітря в столиці складе +1 +3 градусів. Вітер буде південним, 7-12 метрів на секунду.

погода на 20 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.