Павло Глоба розповів, як потрібно провести суботу, 21 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо дає своїм підписникам різні поради та підказки.

Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести суботу, 21 листопада. Про це астролог написав на своїй сторінці в Instagram.

Цитатою дня Глоба вибрав слова Лорен Ейслі:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Якщо є магія на цій планеті, вона міститься у воді".

Павло Глоба дав загальну характеристику дню, зазначивши, що 21 листопада - сприятливий час для зміцнення здоров'я та занять фізкультурою.

Також астролог розповів про основні прикмети та таємні знаки, які слід зауважувати, адже вони попереджають про небезпеку.

Крім того, Глоба назвав корисні продукти, які слід вживати 21 листопада. І, звичайно ж, порадив найкращі кольори вбрання для цього дня осені.

21 листопада
💌 У цей день добре займатися вирішенням будь-яких громадських справ і соціальних питань. Сприятливий час для зміцнення здоров'я, занять фізкультурою. Корисними будуть обмивання прохолодною водою.

🚑 Симптоми хвороби сьогоднішнього дня нестійкі, але вона проходить досить швидко, і лікувати її потрібно відразу, щоб вона не перейшла в хронічну форму.

🍀 Прикмети.Якщо над вами прокричали птиці - це знак здоров'я, допомоги. Потрапити під дощ - до звільнення від хвороб. Поранитися - знак поганого впливу на вас.

🛏 Сни.Вогонь - символ обману, не можна робити необдумані вчинки. Бачити птахів означає швидке отримання хороших звісток.

🍽 Корисно. Добре їсти більше соковитих плодів: кавуни, дині, виноград, груші. Пийте натуральні соки. Можна випити білого вина.

👗👠 Сприятливі кольори: сріблясто-блакитні тони. Не рекомендуються чорний колір і всі яскраві тони.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку