Російські збройні формування продовжують блокування руху людей через дорожні коридори навпроти КПВВ "Щастя", "Золоте", "Гнутове", "Майорське", "Мар'їнка".

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook.

"За рішенням Командувача об'єднаних сил КПВВ на лінії розмежування функціонують щодня з 08.00 до 16.00", - йдеться в повідомленні.

Зараз пропуск людей здійснюється лише в КПВВ "Станиця Луганська" – щодня і "Новотроїцьке" – двічі на тиждень у понеділок і п'ятницю, коли бойовики розблокують рух дорожнім коридором.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, протягом тижня співробітники Держприкордонслужби оформили в КПВВ "Станиця Луганська" до тимчасово окупованої території – 4667 осіб, на контрольовану територію – 3982 особи;

Через КПВВ "Новотроїцьке" – 270 громадян і 50 транспортних засобів пішли в бік тимчасово окупованого Донецька, одночасно 98 осіб і 20 транспортних засобів перетнули лінію розмежування на контрольовану територію.

За тиждень у контрольних пунктах "Майорське", "Мар'їнка" та "Щастя" окремі особи, які вибули в напрямку тимчасово окупованої території, були повернуті представниками окупаційної влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, батько залишив усе, і пішов на Донбас слідом за сином: "Чому я сиджу вдома?"

Як повідомляв портал Знай.uа, у штабі ООС розповіли про чергове порушення тиші путінськими найманцями.

Також портал Знай.uа писав, як воїн ЗСУ залишив маленького сина і поїхав на Донбас.