У Курській області Російської федерації п'яний начальник карного розшуку влаштував ДТП, а після цього став зіркою інтернету через свої емоційні лайки в адресу працівників поліції.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає російське видання КомерсантЪ.

Інцидент стався ввечері 20 листопада. Начальник відділення карного розшуку УМВС по Курській області Олег Голдін знаходився за кермом Лади Гранти. Чоловік не впорався з управлінням транспортним засобом і зіткнувся з вантажівкою ГАЗ, що стояла на узбіччі. Своєю чергою Газель після удару зіткнулася з Нивою, яка стояла попереду. У припаркованих автомобілях нікого не було, в ДТП ніхто не постраждав.

На місце аварії членів патруль дорожньої поліції, з яким у посадовця виник конфлікт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На записі можна побачити, як чоловік напідпитку називає автоінспектора не інакше як "мавпа", "шнирь" і "мразь". У відповідь Олега Голдінова попереджають, що він "ображає співробітника поліції при виконанн". "Орангутанг з довгими руками", - не заспокоюється начальник. При цьому Олег Голдін то різко розвертається, наближається до співробітника ДІБДР, то йде в бік і дзвонить якомусь "Брательнику", розповідає йому про те, що трапилося і голосно передбачає, що знімає його автоінспектор належить до осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації.

У пресслужбі МВС по регіону підтвердили, що винуватцем ДТП є саме Голдінов. Його пообіцяли звільнити з посади і взагалі з органів, заявивши, що "рішення вже прийнято".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "швидка" з розгону в'їхала в екскаватор

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром некерований сміттєвоз зніс дитину

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна ДТП на Закарпатті забрала життя юного байкера