Відомий тревел-блогер Михайло Зарубін, який побував у багатьох країнах світу, у своєму Instagram розповів, як уряд Австралії підтримує своїх громадян під час пандемії.

Читайте Знай в Google News!

"Допомога в 350 тисяч. У складні моменти життя, держава приходить на допомогу своєму громадянину. Принаймні, таке мається на увазі в цивілізованому суспільстві. Ну, посудіть самі", - пише він.

Зарубін міркує, що коли ви молоді і здорові, то приносите користь своїй країні. І податки. Однак коли в світі або країні щось трапляється, то держава може зробити виплати, як повертаючи аванси, які людина вклав своєю працею. І навів у приклад Австралію.

"Ну, що ось в Австралії. З початком пандемії, в місцеві біржі праці шикувалися цілі черги. Всім платять справно досі. Посібник починається від 67 тисяч на місяць, це самий мінімум. Плюс виплати, якщо у вас діти, компенсація оренди житла. Але потрібно сказати, що витрати тут вище, ніж в наших країнах, хоча і не на все. У сторіс я показував ціни на продукти-і багато хто погодився, що вони такі ж як у нас", - пише блогер.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Михайло Зарубін, фото: Instagram
Михайло Зарубін, фото: Instagram

Зарубін уточнив, що програма "збережи робоче місце" тут працюватиме до березня наступного року. Держава компенсує компаніям більшу частину зарплати співробітників, щоб їх не звільняли.

" Ну, і особлива частина суспільства, аборигени. Ті, хто жив тут до приходу англійців. Їх допомога і раніше була великою-починаючи від 190 тисяч, а зараз - подвоїлася, доходить до 350-400 тисяч і вище. Плюс на дітей, підтримка з фондів. Зазвичай вони не працюють. А тепер повернемося до нас і в Європу. Зараз абсолютно кожна країна мобілізує всі свої сили, розпаковує відкладені гроші і запаси. Медики, лікування. Але далеко не скрізь вистачає грошей на допомогу звичайним громадянам", - дивується блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, блогер показав найстрашніший звичай цивілізованого світу, священики виганяють бісів.

Як повідомляв Знай. ua, відомий мандрівник розповів про назавжди покинуті людьми місця, отруйні змії, війна і радіація.

Також Знай. ua писав, що чому турки їдять жіночі пупки і що це взагалі таке, екскурс від відомого блогера.