Коли Ібрагім-Паша отримав велику владу і став візиром Османської імперії при Сулеймані, про яку досі навіть не мріяв, став ворогом Хюррем, а значить з Махідевран вони були за одне.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: турецьке видання Turkey Sea.

Але чому він не спробував налагодити відносини з дружиною Сулеймана і не встав на її бік? Багато фанатів вважають, що він був закоханий в Махідевран.

Дівчина потрапила в гарем, коли Сулейман був ще шехзаде, а Ібрагім не мав високої посади. Коли дівчина опинилася в гаремі, то майбутньому Візиру навіть дивитися на неї було не можна, але крадькома він все ж захоплювався її красою. Він був закоханий, але свою любов він переборов і став її другом і справжнім захисником у гаремі та перед великим повелителем.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Величне століття, постер до серіалу
Величне століття, постер до серіалу

Як сказано на Turkey Sea, Ібрагім дуже любив Мустафу через ніжні почуття до Махідевран і був його наставником. Він займався з ним, наставляв і давав поради. Ібрагім підтримував його, навіть ціною свого становища в палаці.

Ібрагім-паша був вірний Махідевран і завжди виручав її і рятував з різних колотнеч. Навіть коли вона будувала підступи Хюррем і траплялася на цьому, він захистив її перед повелителем і благав пощадити заради Мустафи. Махідевран і Ібрагім намагалися разом протистояти Хюррем, але все було марно, зрештою вони програли. Ібрагіма стратили, а Махідевран залишили без засобів до існування і вислали з палацу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Як повідомляв "Знай.ua", актори "Величного століття" в реальному житті: як поза серіалом виглядають Хюррем, Сулейман і Пелін.

Знай.ua писав, дружина "султана Сулеймана" поправилася після пологів і натрапила на шквал ненависті: "Ви можете ковзнути"