У понеділок, 23 листопада, в Україні очікується холод. Трохи мокрого снігу на північному сході - Сумщина, Харківщина, можливо, трохи Чергнігівщини. Мокрий сніг захопить трохи Полтавської області, Черкаську і деякі райони Луганської.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці попереджає, що в основному опади йтимуть вночі, а вдень стихія притихатиме.

Взагалі тептература вдень трохи підвищиться, хоча найближчої ночі морози будуть на Сході країни - там просто справжня зима, на Заході - дощі. На Харківщині насипало снігу, на дорогах утворився сніговий покрив. На решті території України без істотних опадів.

"Вдень в межах України +3 +8 градусів. В Криму навіть до +10. Йде невеличке, але потепління", - зазначила синоптик під час прогулянки.

У Києві 23 листопада від +6 до +10 градусів, опадів у столиці не передбачається, тому парасолі можна залишити вдома.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще
Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Завтра вдень волога маса піде на Схід та на північний схід - дощ чи мокрий сніг, залежно від температури повітря. Тобто, вдень у суботу опади очікуються лише в східних та північно-східних областях (Сумщина, Полтавщина). У ніч на понеділок ситуація ускладниться на Сході України, у Дніпропетровській, Полтавській та Запорізькій областях (карта) - передбачається невеликий та помірний сніг, можливе налипання мокрого снігу, на дорогах - ожеледиця, ризик ДТП!", - попередила синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 21 листопада для всієї України: колючі морози і сніг накриють декілька областей.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.