Євгеній Кошовий, теперішній лідер “Кварталу-95”, комедіант і найкращий друг президента Володимира Зеленського, представив новий комедійний номер, у якому дав пояснення скандальному номеру Зеленського, тоді ще комедіанті, в якому він грає на роялі статевим членом.

Читайте Знай в Google News!

За задумом номеру, Кошовий проспівав своє пояснення. Актор проспівав, що усі президенти України мали свої таланти: Кучма грав на гітарі, Порошенко танцював, Янукович співав. Зеленський же вміє грати на музичному інструменті використовуючи свої статеві органи. Разом із тим, основний жарт цієї пісні приховувався у кінці виступу: Кошовий наголосив, що головне запитання не чим грав президент, а на чому. Під час виконання цих слів екран показав шматочок відео, на якому президент Росії Володимир Путін грає на фортепіано. Отже, жарт нового виступу полягав у тому, що Зеленський “зіпсував” інструмент, на якому потім грав президент Путін. Глядачі у залі сміялися і аплодували.

Жарт, який довелося пояснювати Кошовому, неодноразово використовувався критиками Зеленського ще навіть під час передвиборчої президентської кампанії: на думку окремих лідерів громадської думки, людина, яка ак жартує нижче пояса, не може обіймати посаду глави держави.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нещодавно в Європарламенті заявили про те, що вони підтримають Володимира Зеленського в ухваленні законопроекту Про відновлення доброчесності КСУ.

Як повідомляв Знай.uа, Мендель після скандалу зробила заяву про стан Зеленського: "Вже ні".

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до українців: "Кожна зараза сприймає це на свій рахунок".