У російському місті Санкт-Петербург жінка намагалася підпалити банку з порохом біля дитячої спортивної школи.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське видання LifeShot.

На нетверезу жінку в дитячому закладі звернули увагу батьки вихованців. Вона огризнулася, мовляв, прийшла за своєю дитиною, і викинула банку в урну. Незабаром неадекватку затримали.

Фото Telegram
Фото Telegram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На етикетці на банці був напис "Бездимний мисливський порох"Сокіл"". Що вона хотіла з ним зробити - поки загадка. Допитати 40-річну Світлану Вімбо не можуть, в поліції чекають, коли вона прийде до тями після випитого.

За даними газети, жінка наразі ніде офіційно не працює. Раніше вона обіймала управлінську посаду у приватній комерційній компанії.

"Дітей у неї немає. Похоронила батька і матір, і, як ми припускаємо, це і вплинуло на те, що вона стала пити. У вересні ми оголосили її в розшук. Її не було 5 днів. Підключили "Ліза Алерт". В результаті знайшли в квартирі у місцевих алкоголіків. Після чого вона нас усіх послала. Авжеж, у нас опустилися руки", — розповідає жінка, яка назвала себе подругою затриманої.

За даними ЗМІ, підозрювану раніше неодноразово затримували за адміністративні правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, П'яна тернополянка звинуватила Діда Мороза у страшному злочині: "У нього міни!"

Як повідомляв Знай.uа, що названо причину гігантського вибуху в порту: декілька будинків злетіли у повітря, багато загиблих.

Знай.uа писав, вибух як в Хіросімі і 3 тисячі поранених: як зараз виглядає Бейрут і що відбувається.