Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

У Зеленського "геніально" визначилися з датами локдауну: "Головне - масочки носити"

Заступник голови офісу Президента Кирило Тимошенко ухилився від питання журналістів про необхідність і терміни введення в Україні жорсткої форми карантину - так званого локдауну.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Економіка України загинається від пандемії, експерти радять готуватися до найгіршого

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Пандемія завдасть сильнішого удару економіці України, ніж очікували аналітики. Згідно з експертними припущеннями, економічний спад в Україні досягне рівня 4,7% в 2020 році при інфляції до кінця року на рівні 4%. Підставою для зміни оцінки стало збільшення кількості інфікованих на коронавірусну хворобу COVID-19.

Обрізка дерев, скріншот
Обрізка дерев, скріншот

Ані світла, ані дерев: жорстокі пильщики залишили без цивілізації тисячі українців

У Херсонській області в Каховці понад 8000 споживачів електрики постраждали через невідомих "лісорубів". Коли невідомі "лісоруби" пиляли дерева цього тижня, то стовбур впав на електропроводи і обірвав їх, залишивши без світла цілі квартали міста.

Лабораторія, фото: Unian
Лабораторія, фото: Unian

Всесвітній антирекорд Сovid-19: шалена хвороба знищує людство

Медики всього світу б'ють на сполох. Протягом останніх 24 годин виявили 747 тис. нових хворих. Попередній рекорд, встановлений 14 листопада, перевищено майже на 80 тис. з початку пандемії коронавірусної інфекції covid-19. Всесвітній антирекорд Сovid-19 означає, що зараза і далі поширюється шаленими темпами по всьому світу.

бензин, паливо, заправка
бензин, паливо, заправка

Ціни на автопаливо поповзли вгору: плани на грудень можна міняти, українцям радять ходити пішки

За минулий тиждень, з 20 по 27 листопада, українські мережі АЗС показують тривожну динаміку зростання цін на бензин і дизельне паливо (солярка - ред.). Українські журналісти пишуть, що вартість цих видів палива збільшилася від 50 до 90 коп/літр. Так, за інформацією журналістів, найбільше підвищення ціни було відзначено в мережі KLO. Ціни на бензин було піднято на 70 коп/л: А-92 — до 24,49 грн/л, А-95 — до 25,49 грн/л. у той же час ДП подорожчало на 90 коп/л, до 23,99 грн / л.

Кекси, скріншот: YouTube
Кекси, скріншот: YouTube

Українцям запропонували спробувати кекс за 2000 гривень: знижки для бідних

У Харкові в продажу з'явилася незвичайна "ромова баба". Виготовлена вона з цілком стандартною рецептурою, якщо вірити її складу. А ось з ціною не все ясно. Дивна помилка на ціннику збила з пантелику покупців. Якщо вірити ціннику, 150-грамові кондитерський виріб коштує 1904 гривні.