Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив про те, що в Кабінеті Міністрів обговорюється можливість введення "інтелектуального локдауну", який буде скоригований з урахуванням "реалій в кожному регіоні".

Він зазначив, що ймовірність повного локдауну становить 90%, при цьому виділив невелику можливість того, що українцям все ж пощастить.

Читайте Знай в Google News!

"Тепер питання, як його правильно ввести і в якому форматі. Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні,а такий... скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт тощо", - заявив Давид Арахамія.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Далі він оцінив можливість зупинки громадського транспорту під час карантину при безперервній роботі підприємств. "І ми в цьому локдауні повинні погасити громадський транспорт, наприклад, київське метро. У цьому випадку ми зіткнемося з величезними труднощами з розвезення людей, яким чином вони доберуться до роботи. Якщо це станеться, наприклад, 27 грудня, то взагалі-то ця проблема знімається сама", — додав він і підкреслив, що це згодом зіпсує новорічні свята з точки зору наслідків і незручностей для людей.

Але не так сильно вдарить по економіці, за словами голови фракції "Слуга народу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від Зеленського вимагають показати приклад: прості українці просять ввести "новорічний" локдаун.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського "геніально" визначилися з датами локдауна: "Головне масочки носити"

Знай.ua писав, головне за ніч: паливний сюрприз водіям, локдаун імені Зеленського, атака комунальників та люксові солодощі для голодних українців.