Сьогодні уряд вирішував ситуацію з необхідністю введення повного локдауну в Україні. Інформація про те, що тотальний карантин буде введений з 23 грудня по 15 Січня, підтверджувалася джерелами в Кабміні і "СН".

Прес-секретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила ж, що можливість локдауну зберігається, але точної дати поки немає.

Читайте Знай в Google News!

А з боку Голови Держпродспоживслужби Києва Олега Рубана прозвучала вимога про узгодження всіх дат про введення локдауну з бізнесом. "І про це повинні бути заздалегідь попереджені всі суб'єкти. Що ж стосується роботи метрополітену, то якщо вводиться локдаун, проводяться і обмежувальні заходи по роботі транспорту", - додав він виданню "Сегодня" і зазначив, що київські школи і садки теж доведеться закрити, адже йдеться про повне припинення активності всього, що є в місті.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Інакше ніякої ефективності від цього не буде", - підсумував Олег Рубан.

Що ж стосується Харківського метрополітену, то представник міськради Харкова Юрій Сидоренко сподівається на продовження роботи громадського транспорту при" індивідуальному " локдауні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, прес-секретарка Зеленського Мендель заявила про точні дати локдауну в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", якщо завтра настане повний локдаун: інструкція з підготовки для батьків.

Знай.ua писав, шахраї в Україні почали заробляти на поширеній хворобі: залишають людей без копійки.