У спільноті "Батьківська рада Кропивницького" у Facebook користувачка, на ім'я Віка Володимирівна, розповіла про побори у школі її дітей, а також надала скріншоти листувань у батьківському чаті.

"Добрий день. Скажіть, як відбувається у Вас? Мені аж плакати хотілося б. Після розмови на емоціях у мене навіть температура піднялася, руки тряслися. Я насилу зібралася в купу. Твердо тримаючи оборону. Мова про 1 молодшу школу. 2-Б клас. (Кущівка). Де взяти сили відстояти своє право? Подивіться тільки як тиснуть батьки! Це якась стіна вічного розбрату.

Читайте Знай в Google News!

Скріншот листування 1
Скріншот листування 1

Спочатку починають тиснути, а потім закривають рот/маніпуляторством що миттю видалять з групи. Мені кажуть після цього, ці ж батьки, деякі. Заберете дитину з класу... школи / Документи. Відверта цькування. Законно в цю школу ходять діти мої. У нас прописка до цього району. Двоє дітей у мене в 4 класі. Спочатку теж було подібне. Але там-таки налагодилося і подібного не відбувається. За що я сердечно вдячна!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот листування 2
Скріншот листування 2

Я не відмовлялася і не відмовляюся оплачувати частково. І я робила оплату і роблю частково. Але! Не всі ж примхи. Як думаєте вчинити? Люди впевнено хочуть ламати підвалини іншої людини. Ось здай на фонди! А далі стіна. Хоча... стіну іноді прибирають / образити/принизити/наговорити / і перекрутити. Чого тільки варта фраза... що не ходжу, мовляв, на збори і потім же інша фраза... ходжу, але, мовляв, мовчу там. Я завжди дивлюся на цей хаос і намагаюся тримати себе в руках... Інакше я знаю, що спокійно не вийде. Я вибираю більш адекватну манеру поведінки. Я просто як червона ганчірка для бика. Почитаєте листування, зрозумієте.

Скріншот листування 3
Скріншот листування 3

Якщо з першого повідомлення на мене накинулися, то те ж саме і на зборах буде/тому я і часто мовчу, утримуючись від криків на мене і можливо криків на них. 100% спокійної розмови в цьому дусі не буде. Але я готова була-таки вже висловити. До одного моменту... Чергового тиску! Я дуже не люблю, коли на мене тиснуть! Мені напевно потрібно, я так зрозуміла, з юристом / адвокатом / поліц приходити. Мені ж страшно ж має бути. Все це я називаю Хаос/свавілля/нахабство і вимагання а... і помста.

Скріншот листування 4
Скріншот листування 4

З листування ви зрозумієте (може звичайно не всі), бо є люди які схвалюють подібне, зрозумієте саме те: як людьми панує злість і агресія, як вони вирішили мене (маму) свого (дитини) попередити, що їй (дитині, дочки) будуть травмувати психіку. Мстити і ламати за фонди. У моєї дочки є своє коло спілкування з дітками, навіть з тими чиї батьки наїжджають, дочка моя ранима, ніжна, маленька, 8 років вік.

Скріншот листування 5
Скріншот листування 5

Знаєте, мені згадалася Історія в інтернаті, який у нас в місті на Новомиколаївці. Яка гріє душу по сьогоднішній день. Складно було з грошима. Ніхто не дорікав, не ображав і не висловлював. До слова, у нас в класі тільки 2 дитини було без батьків, решта як звичайна сім'я. А потрібно було в 11 класі на випускний і фото і випускний зробити. Мені зібралися і подарували фото, мені не змогли батьки це дозволити. Я відмовилася від випускного теж. Мене навіть звали без грошей на випускний. Але я відмовилася, бо мені таки було соромно... а з іншого боку приємно. Це дуже цінно! І ось після цього листування сучасного сьогоднішнього змісту як для мене жорстокого характеру!",- розповіла мешканка Кропивницького.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Зеленський пообіцяв лікарям "золоті гори", українці надихнулися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: чи задовольняє насправді бебі-бокс потреби новонароджених.

Також портал "Знай.ua" писав, що український татусь розповів про знущання і побори в школі.