В Україні щосили орудує весна і городники на безпечних територіях стали вибиратися на дачу. Незважаючи на те, що путін оголосив Україні війну, життя потроху продовжується.

А це означає, що наші поради щодо того, коли висаджувати в ґрунт ті чи інші культури дуже знадобляться багатьом.

Одна з неодмінних умов одержання стабільно високого врожаю – це дотримання придатного для розсади температурного режиму.

Город, фото: скріншот з відео
Город, фото: скріншот з відео

Баклажани: земля для висадки баклажанів має прогрітися до +18°С, а повітря – до +20°С.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Томати: земля повинна бути прогріта до +15 ° С для повноцінного росту рослин.

Огірки: їх спокійно можна висаджувати при прогріванні ґрунту до +16°С вночі та +18°С вдень. Охолодження ґрунту до +15°С негативно позначиться їх розвитку, при +10°С зростання значно призупиниться.

Цибуля: для вигонки цибулі на перо чекаємо, поки на глибині приблизно 10 см температура грунту буде +10°С.

Селера: прогрів ґрунту до +12°С буде достатнім. ⠀

Перець: для його висадки буде достатньо, щоб ґрунт прогрівся до +15°С.

Нагадаємо, що подарує вам щедрий урожай, рук не вистачить зібрати всю малину: рецепт ідеального підживлення. Як власними руками зробити підживлення малини у травні, щоб потім радувати себе величезними кущами.

Раніше ми повідомляли, що використовуйте ці підживлення для часнику та цибулі на городі – і про 50 грн/кг у магазинах можна забути.

Також стало відомо, що ця приправа змусить розсаду тягтися до сонця, немов на дріжджах: три дієві рецепти підживлення.