У Росії триває парад маразматичних ідей вшанування самого кривавого тирана в історії Радянського Союзу. Незважаючи на голодомори, посилання на забій мільйонів своїх громадян, багато росіяни продовжують сумувати за кривавим диктатором, ГУЛАГам, чорним воронок і розстрілами.

Так Сталіна вшановують в Росії регулярно і різняться лише методи. Нещодавно російські боксери вирішили оригінально підтримати медиків, які борються з коронавірусом і запустили в небо повітряну кулю з величезною іконою. Поки в боротьбі з епідемією це не сильно допомогло, але може ще мало часу пройшло.

Мабуть, натхненні цим героїчним вчинком, в Еткуле, Челябінської області, запустили аеростат з портретом Йосипа Сталіна. Чому це сталося 10 травня, а не 9-го, хоча погода була льотна. Фото опублікувало російське видання Znak.com, повідомляє Знай юа.

Портрет Сталіна в небі \\ фото Znak.com
Портрет Сталіна в небі \\ фото Znak.com

Портрет Сталіна в небі \\ фото Znak.com
Портрет Сталіна в небі \\ фото Znak.com

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Портрет Сталіна в небі \\ фото Znak.com
Портрет Сталіна в небі \\ фото Znak.com

Оригінальний спосіб привітання, особливо для тих, хто не з чуток знає про сталінські табори смерті і після методів "вождя" боротися зі своїм народом, зміг дожити до наших днів.

Раніше Знай повідомляв, що на традиційній дитячої передачі "Надобраніч малюки", яку пам'ятають мільйони людей, теж вирішили нагадати про 9 травня.

"Не жартую! Йде Надобраніч малюки! Обговорюють свято 9 травня. Філя пишається своїми (!!!) полеглими героями. Тигр у пілотці... Пекельне пекло" - пишуть в соціальній мережі Twitter.

Можна бути впевненим, що це далеко не останній шедевр цього року. Незважаючи на те, що день перемоги в Другій світовій вже відшумів, росіяни і далі продовжать радувати соцмережі дивними вшануваннями героїв.