Міністерство соціальної політики повідомило про початок призначення допомоги на дітей до 10 років фізичним особам-підприємцям.
Виплату допомоги розпочали 15 травня, у День сім'ї. Як інформують на сторінці Мінсоцполітики у Facebook, "дитяча" допомога призначається ФОПам, , які обрали спрощену процедуру оподаткування і належать до І та ІІ групи платників єдиного внеску.

До Мінсоцполітики вже звернулося понад 19 тис. фізичних осіб підприємців, щоб оформити допомогу на дитину до 10 років, йдеться в повідомлення.

“Розпочато призначення допомоги на дітей віком до 10 років фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку. Електронною послугою з надання допомоги на дітей вже скористалися понад 19 тис. осіб”, - йдеться у повідомленні.

⚡️Розпочато призначення допомоги на дітей віком до 10 років фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему...

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Vrijdag 15 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо,фізичні особи-підприємці можуть отримати матеріальну допомогу для дітей на період карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, у ВООЗ підрахували середню тривалість життя українців

Також Знай.ua писав, в Україні розпочалася індексація пенсій – як і коли нараховуватимуть виплати