У середу, 20 травня, по всій Україні переважатиме прохолодна погода. Дощі очікуються у східних і південних областях країни. Середня температура повітря складе +16 +18 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці прогнозує дощі на Сході, в Сумській області і на Півдні, крім Криму.

У західних та центральних областях місцями покапає дощ. На решті території буде сонячно. Вітер північно-західний, поривчастий.

Вночі стовпчики термометрів покажуть до +8 +12 градусів, на Півдні країни – до +10 +15 градусів. Вдень повітря прогріється до +14 +19 градусів, у південних областях та на Закарпатті до +23 градусів.

У Києві в середу суттєві дощі малоймовірні. Вночі у столиці буде +10 градусів, вдень температура повітря підвищиться до +15 +17 градусів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

20-травня атмосферні фронти перемістяться сьогодні ввечері на центральну частину України, а завтра, в середу, їхні дощі...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 19 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

20 травня вшановується пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського, мученика Фалалея і преподобного Ніла Сорського. Погоду в цей день визначає місяць: якщо він ріжками донизу – к теплу, а якщо червоний – до дощу. Якщо під час заходу сонячний диск був більше, ніж зазвичай і червоним, наступного дня слід очікувати вітряної погоди без дощу.

погода на 20 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці відчуватимуть усе літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.