Бойова група К-2 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ знищила вантажний автомобіль окупантів, який доставляв їм боєприпаси.

Відео ліквідації вантажівки бойова група опублікувала 18 травня.

В описі до відео повідомляється, що підконтрольні РФ бойовики стали частіше обстрілювати передові і тилові позиції українських захисників на донецькому напрямку. Тоді розвідники почали з'ясовувати, звідки у окупантів з'явилися боєприпаси.

"Було зрозуміло, що у них з'явилися боєприпаси. Але хто і як їх підвозить – не зрозуміло. За справу взялися розвідники. З допомогою БПЛА та інших засобів розвідки було встановлено позицію і вантажний військовий автомобіль "УРАЛ", який підвозив небезпечні подарунки", - вказується в повідомленні.

Згодом під час одного з ворожих обстрілів військові ЗСУ відкрили у відповідь вогонь з мінометів, калібр яких не перевищує 73 міліметрів. У підсумку бійцям вдалося знищити вантажний автомобіль окупантів і перекрити їм постачання боєприпасів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, знеструмили села і шпигують за українцями – ЗСУ накрили підпільну "схованку" армії Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, потужною вогневою відповіддю ЗСУ втихомирили агресивних бойовиків на Донбасі, звіт ООС.

Також портал Знай.uа писав, Генштаб задумав закликати резервістів навіть без мобілізації, хто може піти служити.