Відомий журналіст Дмитро Гордон збирається взяти інтерв'ю у експрезидента України Віктора Януковича, який втік у Росію. Про це Він заявив у програмі Час Голованова на каналі Україна 24.

Гордон зазначив, що "для повноти картини" йому не вистачає ще кілька інтерв'ю – з Януковичем, президентом Росії Володимиром Путіним і п'ятим президентом України Петром Порошенком.

"Переговори з Віктором Януковичем тривають, Володимир Путін на зв'язок не виходить, Петро Порошенко на сьогоднішній день від інтерв'ю відмовився, і дарма", - заявив журналіст.

За його словами, "Віктор Федорович Янукович дуже хоче дати інтерв'ю".

"І у мене є непрямі підтвердження, докази. І я думаю, що наше інтерв'ю з Віктором Федоровичем буде дуже цікавим. Тому що я думаю, що Віктор Янукович – жертва. У мене є стійка вже думка, що він жертва розіграної навколо нього комбінації, і я хотів би з ним про це поговорити", - зізнався Дмитро.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому на прохання розкрити подробиці анонсованого інтерв'ю Гордон відповів "не можу".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, достатньо матеріалу для суду в Гаазі – журналіст Bellingcat розповів, у чому Гіркін зізнався Гордону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гіркін і Поклонська викопали яму Путіну – зробили послугу СБУ.

Також портал Знай.uа писав, що Гордон після Поклонської защебетав з терористом Гіркіним і нарвався на праведний гнів українців.