Пішов з життя колишній прем'єр Криму і депутат восьмого скликання Анатолій Матвієнко. Про це повідомив в Facebook депутат фракції Європейська солідарність Микола Княжицький.

Поки що не уточнюються причини смерті. Він помер у віці 67 років. Матвієнко – нардеп шести скликань. У Верховній Раді представляв Комуністичну партію (1990 – 1994), Народно-демократичну (1998 – 2002), Собор у Блоці Юлії Тимошенко (2002 – 2005), Собор у блоці Наша Україна (2006 – 2007, 2007 – 2012) і Блок Петра Порошенка (2014 – 2019).

"Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українською, в незалежній Україні завжди був одним з лідерів національно-демократичних сил. Анатолій Матвієнко любив і підтримував українську культуру, історичні дослідження. У нього завжди була мрія об'єднати українські церкви, бачити Україну сильною і соборної. В минулому році разом святили паски в церкві на Аскольдовій могилі", - написав Княжицький.

Відомо, що з 1996 по 1998 очолював Вінницьку облдержадміністрацію, а з березня по вересень 2005 року був головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим.

Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, у незалежній Україні завжди був...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Mykola Kniazhytsky op Donderdag 21 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Прикарпатті вірус забрав життя легендарного медика, лікарня в сльозах.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові помер відомий політик.

Також Знай. ua писав, що у Німеччині пішов з життя молодий львів'янин, який рік боровся з раком.