Два бали з десяти – українці оцінили рік правління Зеленського, свіжі дані соцопитування

20 травня 2020 року Володимир Зеленський відзначив свою першу річницю перебування в кріслі глави держави. З цієї нагоди серед журналістів, політичних експертів та активістів було проведено опитування стосовно успіхів президента за цей рік.

Згідно з результатами опитування, оцінка діяльності Зеленського на посаді президента становить лише 3,1 бала за 10-бальною шкалою. А за кадрову політику Зеленський отримав лише 2 бали.

Розстріл на Житомирщині - через п'яні розбірки загинуло 7 добровольців АТО

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Житомирській області у ніч на 22 травня чоловік розстріляв з мисливської рушниці 7 осіб. Всі жертви кривавої трагедії були добровольцями АТО. А причиною масового розстрілу правоохоронці вважають вживання алкоголю.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

Призов 2020 - кого і на скільки заберуть до армії після карантину

В цьому році карантин вплинув абсолютно на всі сфери, відстрочив також і призов в армію. Весняний призов змістився, але зовсім відмовлятися від нього не збираються. У Міноборони вирішили закликати юнаків на строкову службу трохи пізніше звичайного. Тому, незважаючи на всі розмови про можливе скасування призову в армію, він все ж таки відбудеться.

весняний призов, скріншот з відео
весняний призов, скріншот з відео

"Податок на повітря" - українців змусять платити за виліт з аеропорту?

Верховна Рада України у першому читанні ухвалила за основу проєкт закону, який має запровадити додатковий збір для авіаційних перевезень за кожного пасажира або тонну вантажу.

Салон літака, скріншот: YouTube
Салон літака, скріншот: YouTube

Безсоння, випадіння зубів та рак – молодь масово "підсідає" на нову смертельну розвагу

В Україні все більших обертів набирає нове небезпечне захоплення серед молоді, яке може не лише призвести до випадіння зубів, й до раку слизової. Мова йде про використання снусів – красивих "цукерок", які потрібно класти під губу.

Челендж із снусом - одним із видів бездимного тютюну, який на відміну від жувального тютюну, вживається шляхом його розміщення між яснами та верхньою губою - набирає все більше обертів.