У суботу, 23 травня, в останній шлях проводили колишнього нардепа Анатолія Матвієнка. Прощання з ним відбулося в Івано-Франківську, де останні роки жив і працював Матвієнко. Поховали Анатолія Сергійовича на одному з міських кладовищ. На церемонії були присутні члени багатьох політичних партій, в яких встиг попрацювати Матвієнко. В тому числі на прощання приїхав і колишній президент України Петро Порошенко.

Дуже важкий день для тих, хто знав Анатолія Сергійовича Матвієнка. Сьогодні ми проводжаємо його в останню путь і...

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 23 mei 2020


“Сьогодні дуже важкий день для усіх, хто знав Анатолія Сергійовича Матвієнка. Ми проводжаємо його в останню путь і віддаємо шану цій світлій людині”, написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook. “Він був справжнім бійцем і справжнім патріотом”, зазначив екс-президент.
Анатолій Матвієнко – колишній голова політичної партії “Собор” і прем'єр-міністр АР Крим. Він був народним депутатом шести скликань, обирався від КПУ, БЮТ, “Наша Україна” і БПП. Після президентських виборів і розпуску Верховної Ради 8 скликання, Анатолій Матвієнко відійшов від політичної діяльності і повернувся в Івано-Франківськ, звідки родом його дружина. Там він займався розвитком соціальних проектів. Анатолій Сергійович помер у віці 67 років.

Нагадаємо, раніше помер депутат Львоской обласної ради.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті від вірусу померла барон ромів.

Також "Знай.uа" писав, що Садової поставл хрест на крематорії у Львові.