Голова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко заявила, що за рік президентства Зеленського були зруйновані стратегічні відносини з США, а сам він “дрейфує в бік Росії”. Особливо, вона засуджує законопроект, поданий до Верховної Ради щодо подвійного громадянства. Вона вважає, що таким чином можуть бути легалізовані російські паспорти, отримані мешканцями ОРДЛО.

Ірина Геращенко, скріншот: Телеграм
Ірина Геращенко, скріншот: Телеграм


Також Геращенко заявляє, що за рік на Донеччині загинуло понад 100 українських воїнів. Ці смерті на совісті Путіна, говорить вона. Однак також вона зазначила, що Зеленський обіцяв, що “не здасть жодного метра території ворогові”, але сам провів розведення військ і сформував “сіру зону” у трьох точках.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента


Крім того, Геращенко акцентувала увагу на проблеми у взаєминах з США. Зокрема, за час його президентства був відкликаний представник Сполучених Штатів Курт Волкер, а новий так і не був призначений. На її думку, сьогодні Україна свариться зі стратегічним партнером, і розширення “Нормандського формату”, про який він казав раніше, стане неможливим.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі розповів, чому погодився на запропоновану Зеленським посаду

Як повідомляв портал Знай.ua Кремль вирішив, що угода щодо врегулювання на Донбасі вже досягнута

Також Знай.uа писав, Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі