На Донбасі найманці Путіна обстріляли українські позиції та отримали жорстку відповідь. Так, від рук українських героїв загинуло чотири російських окупанти та щонайменше семеро постраждало.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів гранатометів, кулеметів, снайперської та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Як відзначається, ворог тричі обстріляв околиці Кам’янки, а також здійснив обстріли біля Авдіївки, двічі поблизу Гнутового, неподалік Старогнатівки, поруч з Верхньоторецьким, біля Майорська, неподалік населених пунктів Сизе та Кримське.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Щоправда, українські військові дали гідну відсіч бойовикам - знищили чотирьох російських окупантів та щонайменше сімох поранили.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої зрівняли з землею вантажівку зі зброєю бойовиків, деталі спецоперації.

Як повідомляв портал Знай.uа, найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився.

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ під вибухами мін пішли на "таран" проти окупантів, армію Путіна не врятували навіть кулемети.