"Бачу одне й те саме" – історія "старої діви", яка отримала 65 пропозицій руки і серця

Наступного разу, коли хтось у вас запитає, чи не збираєтеся ви вийти заміж, то розкажіть їй про "скромну наречену" - спадкоємицю великого стану і світську левицю Мері Лендон Бейкер, яка за все своє життя отримала 65 пропозицій руки і серця, але так і не вийшла заміж!

Фото з вільних джерел
Фото з вільних джерел

Ляшко привчає сина до "своєї справи" з пелюшок - "Вила, які напоготові"

Одіозний керівник Радикальної партії України і найзапекліший борець з "Велюром" Олег Ляшко виклав унікальну світлину, на якій показав подарунок, підготовлений для новонародженого сина. Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що днями Ляшко став батьком — його дружина Росіта народила сина, якого назвали Олександром.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Копи знайшли 15-річну школярку з екстремальною дозою алкоголю, лікарі роблять все можливе

У Миколаєві стався вельми тривожний інцидент за участю дівчинки-підлітка. Так, біля міської школи №10 на вулиці Південній, співробітники Нацполіції знайшли дівчинку 15 років у стані алкогольної коми. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Новини N".

15-річна мешканка Миколаєва, фото: Новости N
15-річна мешканка Миколаєва, фото: Новости N

Епатажний художник Поярков вирішив пожартувати на Майдані і очорнити Зеленського, вийшло так собі: "Я попісяв"

У неділю, 24 травня, на Майдані виступили Чорновіл, Федина, Звіробій і Поярков. І можливо, про їх виступ ніхто б і не говорив, якби останній не спробував зобразити з себе блазня. Нібито пародіюючи Зеленського, він виступив на сцені з якоюсь пародією стендапу. Просто коротка підбірка жартів від “видатного коміка” від БПП.

Річниця Майдану: розстріли людей, Гордон
Річниця Майдану: розстріли людей, Гордон

Жінка в кріслі косметолога ледве пережила ін'єкційне пекло, обличчя перетворилося на мочалку - "Замість ботоксу - коров'ячий..."

З Великобританії прийшли вельми тривожні новини. Схоже, що дипломи і на Туманному Альбіоні продають в переходах. Так, лікар-самоучка вколов своїй клієнтці гов'яжий желатин замість ботокса і заразив її невідомою болячкою.

Укол ботокса, скріншот: YouTube
Укол ботокса, скріншот: YouTube

Федина на всю країну назвала Зеленського потерпілим: войовничий клич нардепки зі сцени

Народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина, якій не так давно районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання через погрози президенту Володимиру Зеленського, вчергове "наїхала" на українського лідера та заявила на всю країну, що він "постраждалий".

Федина, фото: Klymenko Time.
Федина, фото: Klymenko Time.