Чоловік, якому вдалося вижити в масовому розстріл на Житомирщині Вадим Федюнін розповів, що в той вечір були суперечки про релігію за столом. Про це він повідомив в інтерв'ю "Цензор.нет".

"Так дурниці були. Почали про мусульманство говорити. Пам'ятаю, кажу – "Толік, ти не правий. Грузини не можуть бути мусульманами". Я вже намагався пригадати – здається, аджарці там мусульмани", - згадував потерпілий.

Федюнін уточнив, що не знає, чому Анатолій Захаренко почав стріляти по товаришах.

Вадим Федюнін, фото Цензор.ні

"Може "білка" у нього, я не знаю. Ніяких розумних причин бути не може. Він убив гідних людей, порядних, які йому багато років допомагали. Ось як це пояснити? Я не знаю, як нормальна людина може таке пояснити", - заявив чоловік.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За його словами, ніякого конфлікту або суперечки між ними за столом не було.

"Я не знаю, насправді, що там сталося за столом, розумієте? Там не було конфлікту взагалі ніякого. Я як подивився, яку пургу запускають по всіх каналах. Типу він там за Росію і проти атошників... Було б весело, я б посміхався. У мене вуха завертаються, яку маячня вигадали. Толік насправді, коли вип'є – хвалько. У всіх розмовах тільки слово "я", - сказав Федюнін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Покидьок зруйнував 7 сімей за ніч" – рідні загиблих на Житомирщині очікують, що стрілку дадуть довічне.

Як повідомляв портал Знай.uа, син підозрюваного в розстрілі сімох людей Анатолія Захаренка, Олексій, розповів, що у фатальний ранок до його батька приїхали розбиратися за "підставу".

Також портал Знай.uа писав, що масовий розстріл киян під Житомиром обростає подробицями.