Українську економіку врятують лише підприємці, представники малого та середнього бізнесу. І поки влада цього не зрозуміє і буде ″кошмарити″ цей бізнес, замість того, щоб дати можливість розвиватися — країна з кризи не вийде.

Про це заявив голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвлі в ефірі програми ″Свобода слова Савіка Шустера″.

Саакашвлі коротко окреслив ситуацію, в якій опинилась Україна. Пандемія згубно вплинула на економіку всіх країн, а на українську ще більше, адже і до епідемії ситуація була дуже погана. Тому зараз економіка буде падати ще стрімкіше, а грошей у бюджеті буде все менше.

″В результаті буде великий тиск на податкову — давайте наїзджати і забирати гроші у малого і середнього бізнесу, вони будуть як голодні вовки на них наїзджати... Якшо закон не поміняти, він дає великі права податковій кошмарити бізнес,″ - спрогнозував ситуацію Саакашвлі.

Та це не допоможе врятувати українську економіку, зазначив політик. Він підкреслив, що уряд не зможе подолати цю кризу, це може зробити лише бізнес. Кризу здолають ті люди, які створюють робочі місця, зазначив Саакашвлі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

″Українську економіку врятують бізнесмени, врятують підприємці з ФОПами, на яких зараз масово наїзджають, врятують маленькі цехи, врятують маленькі сервісні об'єкти, врятують в тому числі і великі підприємства, які зараз є. Але ми, як мінімум, повинні від них відчепитись. А по-друге, максимально дати їм свободу, дати простір. Другої функції я не бачу. 30 років держава працює проти приватних ініціатив, 30 років на них наїзджають... Вся система як праювала 30 років, так і працює. Але вона вже тоне, вже на межі. Тому я вважаю, що єдиний вихід — це свобода підприємцям і в цьому я буду йти на пролом″, - заявив Саакашвлі.

Шустер LIVE | КРОВ ТА ГРОШІ

КРОВ ТА ГРОШІ 🔥 👍 Підтримай трансляцію лайком Чи будуть покарані поліцейські за злочин у Кагарлику? Чому житомирський стрілок вбив сімох осіб? Чи дійсно нова програма уряду змінить життя українців? Ексклюзивні репортажі з місць подій та з Менської колонії 📲 Бот для участі в голосуваннях: 👉 Telegram — http://savikshuster.com/telegram 👉 Viber — http://savikshuster.com/viber 👍 Підтримай трансляцію лайком ⚡️ Підпишись на сторінку — https://www.facebook.com/shusteronline/ Чим насправді дихає країна – у “Свободі слова Савіка Шустера” в п'ятницю о 21:00. Дивіться на телеканалі “Україна” та в інтернеті @shusteronline. Гості студії: ДЕНИС ШМИГАЛЬ, прем’єр-міністр України; ІГОР ПЕТРАШКО, Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; МАРИНА ЛАЗЕБНА, міністр соціальної політики України; ОЛЕГ УСТЕНКО, радник Президента України з економічних питань; МІХЕІЛ СААКАШВІЛІ, Голова Виконавчого комітету реформ; АНТОН ГЕРАЩЕНКО, заступник міністра внутрішніх справ України; АНДРІЙ НЄБИТОВ, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області; ЮРІЙ БОЙКО, співголова фракції партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ”; АРТУР ГЕРАСИМОВ, співголова фракції партії “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”; КІРА РУДИК, голова партії “ГОЛОС”; ОЛЕГ ЛЯШКО, лідер партії “Радикальна партія Олега Ляшка”. Вони говорять, а вирішує народ.

Geplaatst door Шустер LIVE op Vrijdag 29 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі розповів, чому погодився на запропоновану Зеленським посаду

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі зізнався, що йому доручив зробити Зеленський на новій посаді

Також Знай.ua писав, Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі